Home > Circuit > In een notendop: Max Defourny, David Schumacher, Seb Bourdais

In een notendop: Max Defourny, David Schumacher, Seb Bourdais

  • Onze landgenoot Max Defourny haalde op de omloop van Paul Ricard een 4de startplaats voor de Formula Renault 2.0 race op zondag. Robert Shwartzman (R-ace GP) zette de besttijd voor Sacha Fenestraz (R-Ace GP) en Gabriel Aubry (Tech 1 Racing). Morgen wordt de kwalificatiesessie gehouden voor de race op zaterdag.
  • We hadden al Mick Schumacher, zoon van Michael, maar binnenkort maakt een andere Schumacher zijn opwachting in de autosport. Het gaat om David Schumacher, zoon van Ralf (zelf broer van … Michael). David Schumacher testte op de Lausitzring een Tatuus-Abarth uit de ADAC Formula 4 van het team US Racing. Voorlopig is David nog aan de slag in het Duitse kartkampioenschap (DKM) en het Europese CIK-FIA kampioenschap.
  • Sebastien Bourdais maakt zijn heroptreden in de IndyCar dit weekend op de piste van Gateway, St. Louis. Het wordt Bourdais eerste wedstrijd sinds zijn crash in mei, tijdens de kwalificaties op Indianapolis.

 

(foto: renault sport)

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni