Home > Circuit > Divers > VIDEO: Olga Leyers is testpiloot Red Bull Zeepkistenrace

VIDEO: Olga Leyers is testpiloot Red Bull Zeepkistenrace

Samen met ex-miss België Emilie Dupuis testte Olga Leyers op het parcours van Technopolis de zeepkisten van de Red Bull Zeepkistenrace. Samen met Thierry Neuville en callboy Rik Verheye beslissen zij als jury op 10 september in Kluisbergen welke teams in de prijzen vallen.

“Je voelt elke bobbel en moet snel kunnen bijsturen. Anders beland je sowieso in de hooibalen op de kant. Zeker in het begin heb ik echt geknuffeld met de handrem, zo zoefden we nog niet al te snel naar beneden. Later lieten we de zwaartekracht gewoon zijn werk doen, een uiterst goede tactiek zo blijkt! Dat belooft voor op 10 september in Kluisbergen. Ik ben echt benieuwd welke zeepkisten er naar beneden gaan scheuren. En wie ermee gaat rijden. En hoe hard ze zullen gaan. Kortom, de Red Bull Zeepkistenrace wordt dikke fun!” aldus Olga Leyers.

De testrit zorgde voor een aantal grappige beelden, de video kan je hier terugvinden.

(persbericht)

You may also like
Steilste Red Bull Zeepkistenrace ooit in beeld gebracht
Red Bull zeepkistenrace door de lens van Jens Mommens
Final countdown voor de Red Bull Zeepkistenrace
VIDEO: Neuville onthult parcours Red Bull Zeepkistenrace