Home > #Hoofdnieuws > Drie Norma’s op het podium met nog iets meer dan een uur op de klok

Drie Norma’s op het podium met nog iets meer dan een uur op de klok

Over iets meer dan een uur kennen we de winnaar van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder 2017. Voorlopig ziet het ernaar uit dat DVB Racing (Thiers H.-Thiers F.-Van Hooydonck-Magnus-Corten) met de zege aan de haal gaat, in de #2 Norma M20 FC. De tweede plaats is nog steeds voor de #333 McDonald’s Norma. De derde Norma, die van Deldiche #1, heeft een inhaalmanoeuvre gedaan en staat voorlopig in de top drie.

De eerste GT-wagen is de #8 Porsche 991 met Dries Vanthoor achter het stuur. De #98 Porsche stond meer dan tien minuten in de pits door een gebroken stuurstang. De afstand tussen de #8 en de #98 is dus vergroot, maar hun tweede plaats bij de GTs komt niet in het gedrang.

Bij de toerwagens is het nog steeds de #16 BMW M235i van Carrosserie Vannerum die aan de leiding rijdt in de klasse.

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters