Home > #Hoofdnieuws > Picariello mee vooraan in Asian GT3 en Audi R8 LMS Cup

Picariello mee vooraan in Asian GT3 en Audi R8 LMS Cup

Tijdens het weekend van de 24 Uur van Zolder, racet de Blancpain Asia GT3 in Fuji.  Ook in Azië doet SRO het goed, want voor de Japanse wedstrijd, verwacht de GT-promotor maar liefst 34 wagens, waaronder 28 GT3’s en 6 GT4’s. In Fuji staan twee races van een uur op de agenda. Bij de deelnemers ook het duo Lee/Picariello, in een Absolute Racing Audi R8. Onze landgenoot Picariello staat ondertussen 5de in de tussenstand, terwijl Hunter Abbott, in een Gruppe M Mercedes AMG GT3 de tussenstand leidt. Picariello won in zijn carrière onder meer de ADAC Formel Masters, bij Mucke Motorsport en reed ook sterk in de NEC Formula Renault en de MRF Challenge alvorens over te stappen naar de GT-racerij. Ondertussen leidt de Belg ook in de Audi R8 LMS Cup in Azië, met nog twee wedstrijden te gaan.