Home > Circuit > De autosport de komende twee weekends…

De autosport de komende twee weekends…

De komende twee weekends worden in de autosport bijzonder rustig. Onze berichtgeving gaat dan ook even op een tempo dat meer aansluit bij Formule e dan Blancpain… Toch even overlopen voor de fans:

Dit weekend is er WTCC in Rio Hondo, ERC in Polen en ADAC GT en British GT, terwijl ‘onze’ autosport het doet in Assen, met de Supercar Challenge en NEC Formule Renault. Wij kijken uiteraard uit naar onder meer Ward Sluys, het duo Vandenbroeck-Voet en Gilles Magnus.

Nog dit weekend is er uithouding in de VS, met de race in Road America en het debuut van Marc Goossens in zijn Ligier of de jacht op een zege in GTE door Laurens Vanthoor. Last but not least is er Rallycross, van het WK in Canada, tot VAS in Arendonk en Maasmechelen.

Het weekend van 13 augustus is het dan zo goed als overal rusten geblazen!