Home > Circuit > Verplichte parade in 24 Uur van Zolder

Verplichte parade in 24 Uur van Zolder

U had het uiteraard nog niet gemerkt, want er heerst een soort omerta rond de wedstrijd, maar de 24 Hours of Zolder starten al over twee weken. Op woensdag 16 augustus starten de feestelijkheden in… het centrum van Heusden-Zolder, met een parade van en naar het centrum van de gemeente, uiteraard met start op het circuit.

De deelnemers verlaten het circuit om 15u30, verplicht, en krijgen om 18u00 de briefing in het gemeentehuis. Verder vinden ook de administratieve en technische keuring in het centrum van Heusden-Zolder plaats. De trainingen en kwalificaties staan allemaal op donderdag gepland, samen met een superpole, net voor middernacht…

De start van de race wordt om 16u00 op zaterdag gegeven. Indien zou zoeken naar een deelnemerslijst, die is er niet…