Home > #Hoofdnieuws > Kantelt 24 Uur van Spa om middernacht?

Kantelt 24 Uur van Spa om middernacht?

Ferrari is de leiding kwijt in de 69ste editie van de 24 Uur van Spa. De 488 GT3 van Kaspersky Motorsport maakte geen gebruik van een Full Course Yellow om een pitstop te maken en moet om die reden voorlopig de leiding laten aan Frédéric Vervisch (Audi Sport WRT #2), die op zijn beurt net de kop heeft overgenomen van de Bentley #8 van onder meer onze landgenoot Maxime Soulet.

De strategieën leken even gelijk te lopen, maar een crash van Jimmy Eriksson (HTP Mercedes #84) op de Raidillon heeft daar een einde aan gemaakt. De hoop van HTP Motorsport rust nu op de schouders van de #85, bestuurd op dit ogenblik door Dominik Baumann.

Maximilian Götz (Black Falcon Mercedes #16) kent voorlopig geen tegenstand in Pro-Am, terwijl de amateurcategorie op dit moment nog altijd geleid wordt door de Kessel Ferrari #488 van onze landgenoot Jacques Duyver.

You may also like
IGTC – Indianapolis: WRT blikt vooruit
Spa 24: impressie van de eerste testdag
Ring 24: herstart pas om 8 uur, Audi met voorlopige 1-2-3
Ring 24: Frédéric Vervisch geeft tekst en uitleg na eerste stint