Home > #Hoofdnieuws > Ontevreden Defourny na F3 test

Ontevreden Defourny na F3 test

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/07/unnamed-7.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vandaag dinsdag testte de FIA Formula 3 European op het circuit van Francorchamps. Het was de laatste officiele test voor de serie in 2017. De besttijd ging naar de Duitser David Beckmann (op foto, Motopark, in 2m31.404s) voor Lando Norris (Carlin, 2m31.536s), Callum Ilott (Prema Powerteam, 2m31.943s) en Joel Eriksson (Motopark, 2m32.435s)

Onze landgenoot Max Defourny (Van Amersfoort Racing, 2m33.303s) debuteerde in de F3 en werd 16de en toonde zich allerminst tevreden. “Ik had op een iets beter resultaat gehoopt, aangezien tijdens de prvétests de zaken wel goed werkten. We hebben nog voor werk voor de boeg om resultaten te zetten in regenweer.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron