Home > #Hoofdnieuws > De Belgen in de overige categorieën

De Belgen in de overige categorieën

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Eerder deze week gaven we u een overzicht van de Belgen in de Pro-categorie – hier – , nu vullen we de lijst aan met de Belgen in Pro/Am en Am. Vooral in Am is het haast zeker dat er een Belg bovenaan het podium zal staan, want er is maar één wagen ingeschreven zonder landgenoot, de Gararge 59 McLaren.

Lisa Pieters

Foto’s: SRO

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/07/VSA_BEC_SPA17_SP2_9678.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/07/VSA_BEC_SPA17_SP2_9674.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

 PRO/AM
# Team Rijder Car
26 Sainteloc Racing Christian Kelders Audi R8 LMS
26 Sainteloc Racing Fred Bouvy Audi R8 LMS
67 Attempto Racing Sarah Bovy Lamborghini Huracan GT3

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Belgen in AM Cup
# Team Rijder Car
36 Walkenhorst Motorsport Stef Van Campenhoudt BMW M6 GT3
53 Spirit of Race Louis Machiels Ferrari 488 GT3
488 Rinaldi Racing Patrick Van Glabeke Ferrari 488 GT3
777 Team HB Racing Bernard Delhez Lamborghini Huracan GT3
888 Kessel Racing Jacques Duyver Ferrari 488 GT3
991 Speedlover Soenen-Paque-Paisse-De Latre  

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]