Home > Circuit > Koebolt-Van Der Ende zo goed als Europees kampioen GT4

Koebolt-Van Der Ende zo goed als Europees kampioen GT4

Ekris BMW en KTM hebben de zeges behaald in de vierde meeting van de GT4 European Series op de Slovakia Ring. In de eerste race was de zege voor de Nederlanders Max Koebolt en Ricardo Van Der Ende met de Ekris M4 GT4, terwijl de Oostenrijkers Eike Angermayr en Reinhard Kofler de tweede wegkaapten, meteen een primeur voor KTM.

Van Belgische zijde kende Jamie Vandenbalck niet zijn meest gelukkige weekend met een 11de stek, samen met zijn teamgenoot Mads Siljehaug, in de eerste wedstrijd, terwijl de KTM het einde niet haalde in de tweede race. Ook het Belgische Street Art Racing Aston, met twee Franse rijders, kwam niet echt in het stuk voor.

Max Koebolt en Ricardo Van Der Ende zijn met nog twee meetings te gaan overigens quasi zeker van de titel.