Home > #Hoofdnieuws > Thiers-Thiers-Van Hooydonk winnen Belcar

Thiers-Thiers-Van Hooydonk winnen Belcar

In Zolder stond dit weekend de Superprix Zolder op de agenda met als hoofdwedstrijd de derde manche van de Belcar Endurance. De thuisrijders moesten er het onderspit delven tegen de West-Vlamingen en Antwerpenaren. Vooraan was de winst voor het trio Frank en Hans Thiers, samen met ex-F1-testrijder Jeffrey Van Hooydonk in een Norma MF20 van DVB RACING. Zij haalden het voor Houthoofd-Bouillon-Vervisch, drie West-Vlamingen in een soortgelijke bolide en de MExT Porsche 911 van onder meer Kris Wauters. De Belcar Endurance herneemt nu met de 24 Hours of Zolder in de tweede helft voor augustus en dat met nu al een waslijst bekende namen, waaronder uiteraard ook Tom Boonen, die in zijn Mustang dit weekend uitviel.