Home > Electric > Dubbelslag voor Bird in New York

Dubbelslag voor Bird in New York

In New York won Sam Bird ook de tweede race van de Formula E. Rosenqvist was het beste weg bij de start maar Bird kon later met een klassiek uitremmaneuver aan een hairpin, de leidng terugpakken. Hij gaf de leiding niet meer uit handen. Achter hem finishte het Mahindra duo, waar men Rosenqvist voorbij Heidfeld loodste. Jérome D’Ambrosio eindigde als 10de.

De uitslag betekent dat Sebastien Buémi, aan de slag in het WEC, nog geen kampioen is. Bij de volgende manche, in Montréal, vechten vier rijders om het kampioenschap: Buémi (157 punten), Di Grassi (147), Rosenqvist (104) en Bird (100)

 

(foto: fiaformulae)

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten