Home > Circuit > In een notendop TCR Benelux en GT & Prototype Challenge

In een notendop TCR Benelux en GT & Prototype Challenge

  • Sam Dejonghe en Denis Dupont zijn goed gestart aan hun weekend in de TCR Benelux op Circuit Zolder. Het duo zette de snelste chrono neer in de kwalificaties en won ook de Long Race op zaterdagavond. Het duo van het RACB National team won in hun Seat Leon TCR voor de WRT VW Golf van Potty-Detry en de Delahaye Racing Golf van Donniacuo-Mondron. Jonas De Kimpe werd bij zijn debuut in de Golf mooi vijfde.
  • In de eerste race van de GT en Prototype Challenge op Circuit Zolder was de winst voor de Ligier LMP3 van Inter Europol van Smiechowski-Dreyspring, voor de Norma van Deldiche Racing en David Hauser in een tweede Ligier LMP3.
  • Noteren we tot slot nog winst voor Mahaveer Raghunathan in een Lola AutoGP in de eerste race van Boss GP op Circuit Zolder uiteraard.