Home > Circuit > DVB RACING benadert dichtst normtijd in Belcar Endurance

DVB RACING benadert dichtst normtijd in Belcar Endurance

In de Belcar Endurance op Circuit Zolder ging de polepositie voor de derde race van het seizoen naar de DVB RACING Norma van Thiers-Thiers-Van Hooydonk. Zij zetten niet de snelste tijd neer, maar benaderen de normtijd het dichtste met een chrono van 1.32.622. Zoals geweten mogen de wagens in Belcar Endurance niet sneller rijden dan een opgelegde tijd.

Op de plaatsen twee en drie vinden we met Mc Donald’s Racing en Deldiche Racing nog twee Norma M20 FC. De beide Wolf GB08 van PK Carsport en Belgium Driver Academy maakten de top 5 volledig. In GT is de eerste startplaats voor de Porsche 911 GT3 van Bouvy-Coens-Van Dalen, terwijl Steve Vanbellingen en Wiebe Wijtzes de polepositie pakten bij de toerwagens. Tom Boonen en zijn teamgenoten reden de Ford Mustang naar een 23ste plaats op 29 deelnemers.

De race wordt morgen tussen 1525 en 1825 verreden.