Home > Circuit > Vader en zoon Vannerum zorgen voor Belgisch succes in Supercar

Vader en zoon Vannerum zorgen voor Belgisch succes in Supercar

De eerste wedstrijd van de Supercar Challenge op Circuit Zolder werd vooraan een zuiver Nederlandse aangelegenheid. Het duo Bogaerts-van der Aa won in een BMW M4 Silhouette van JR Motorsport, met een voorsprong van amper 2 tienden op de Team RaceArt Porsche 911 van Roger Grouwels. Grouwels kreeg een drive through in de laatste fase van de race, na een inbreuk tegen het pitstopreglement en verloor zo de race.

Bob Herber maakte in de nagelnieuwe JR Motorsport BMW GTMR het podium vol. Sluys-Schouten kenden een probleem met een olieleiding van hun BMW M4 Silhouette en kwamen niet verder dan een 12de plek. In de diverse divisies kenden de Belgen wel wat succes, met in de SS2-klasse een zege voor vader en zoon Vannerum, terwijl Voet-Van den Broeck derde werden in de Sport-klasse. Rik Renmans werd 8ste in de SS1 met een andere BMW van JR Motorsport.