Home > Uncategorized > Bouw een parcours met Thierry Neuville

Bouw een parcours met Thierry Neuville

Op 10 september 2017 is het eindelijk zover. Dan scheuren in Kluisbergen de meest waanzinnige zeepkisten het parcours naar beneden. Dat wordt gebouwd door Thierry Neuville, onze rots in de WRC-branding én zeker niet aan zijn eerste Red Bull Zeepkistenrace toe. In 2012 testte hij immers het parcours in Brussel, al doet hij daar dit jaar nog een schepje bovenop: hij ontwerpt persoonlijk elke jump, bocht en bobbel in het parcours in Kluisbergen. En daar heeft hij jouw hulp voor nodig!

“Iedereen mag zijn droomparcours insturen,” zegt Thierry Neuville. “En hoe gekker hoe liever natuurlijk. Loopings, watervallen en verraderlijke S-bochten. En jumps, veel jumps. Met vuurwerk! Ik verzamel alles in mijn ‘box of ideas’ en teken aan de hand daarvan het finale parcours uit. Hoe dat er zal uitzien moet je op 10 september in Kluisbergen zelf komen ontdekken!”

Teken (of schilder, bouw, boetseer, timmer, las… go wild!) jouw ideale parcours en stuur alles voor 22 juli naar Thierry Neuville via www.redbull.be/boxofideas. Thierry kiest de tien leukste ideeën uit en neemt contact op voor een persoonlijk gesprek. Jawel, jij en Thierry! Gewoon, even keuvelen over de Red Bull Zeepkistenrace!

Aan de allerleukste ideeën zijn natuurlijk ook prijzen verbonden. Ontwierp jij Thierry’s favoriet? Dan krijg je vier VIP-passen voor de Friends Of Red Bull-zone op de Red Bull Zeepkistenrace én een plek in de jury, samen met Thierry Neuville. Er zal ook op de tien creaties die Thierry selecteert gestemd kunnen  worden. Het idee met het meeste aantal likes wint eveneens twee VIP-passen voor de Friends Of Red Bull-zone op de Red Bull Zeepkistenrace. Hou voor meer info de event-page in de gaten: www.redbull.be/boxofideas.