Home > Rally > ERC > Al-Attiyah op weg naar zege in Cyprus

Al-Attiyah op weg naar zege in Cyprus

De Rally van Cyprus toont zich weerom zeer zwaar voor wagens en rijders. De protagonisten zoals Kajetanowicz, Magalhaes en Bostanci gingen allemaal op dezelfde plaats van de baan met de opgave als gevolg. En na een doorboorde radiator moest ook Gryazin (Skoda Fabia R5) de handdoek gooien. Dat liet de weg wijd open voor de Quatarees Nasser Al-Attiyah en zijn Ford Fiesta R5, die ruim aan de leiding staat na afloop van dag 1. Een uitstekedn resultaat ook voor thuisrijder Alexandros Tsouloftas (Citroen DS3 R5), op een voorlopige tweede plaats. Hij bleef voor aan zijn landgenoot, de Ciprioot, Panikos Polykarpou (Mitsubishi Lancer Evolution IX). Morgen eindigt de rally van Cyprus en het lijkt er op dat de thuisrijders op weg zijn om te kunnen feest vieren.

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50