Home > Rally > ERC > Grand slam voor Al-Attiyah in Cyprus

Grand slam voor Al-Attiyah in Cyprus

Nasser Al-Attiyah werd de eindwinnaar van de Rally van Cyprus. Er werd de Quatari weinig in de weg gelegd eens alle protagonisten (Magalhaes, Kajetanowicz en Bostanci) in de fout gingen op één en dezelfde plaats, een bocht op KP6, en bovendien Gryazin ook nog uitviel. En ook schreef Al-Attiyah de “golden stage” op zijn naam en mocht hij een bonus van 10.000 euro mee naar huis nemen. Achter Al-Attyah werd het een zaak van de lokale rijders met Galatariotis (Lancer Evo X) voor Polykarpou (Lancer Evo IX). Wel goed nieuws voor onze landgenoot Bjorn Degandt, de corijder van Albert Van Thurn en Taxis, die zijn Fabia R5 op de vijfde plaats zette. Weinig routiniers maakten de verplaatsing naar Cyprus en dus blijft Magalhaes aan de leiding van het kampioenschap met 93 punten voor Kajetanowicz (72). In juli gaat het EK naar Polen.

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50