Home > #Hoofdnieuws > Terug van weggeweest: Steven en Jos De Man

Terug van weggeweest: Steven en Jos De Man

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Steven en Jos De Man, vader en zoon, gingen met de eindwinst lopen in de Molen Classic, de 2de manche van het VAS Classic kampioenschap. Zoals steeds waren ze onderweg met de zeer originele Matra Murena, en daarmee waren ze ook de winnaars in de categorie Oldtimers. Zij eindigden voor de Youngtimer winnaars, Tim Claeys en Jorden Boone, van de Mechelse Auto Klub. Jan Eysermans en Wim Poulmans, in de Subaru Impreza, vervolledigden het podium in het algemene klassement.
Rest er nog de winnaars aan te halen in de categorie “Toertimer”. Dat werden Patrick Holemans en Paul Van den Wyngaert van het Antwerpse Titanic, in de Mazda CX5.

“Het was weer even aanpassen”, vertelden Steven en Jos. “Er lag redelijk wat tijd tussen de Antwerp Classic en deze wedstrijd. En nu is het weer wachten tot september. Daarom ook dat in het begin van de wedstrijd onze resultaten niet top zijn. De 8 punten, dat zijn eigenlijk 8 minuten aan straftijd, die we pakken in het tweede deel zijn dan ook te wijten aan een gebrek aan concentratie.”

In september hervatten Steven en Jos De Man de competitie met een deelname aan de Belgian Westhoek Classic, maar daar schrijven ze zich in bij de deelnemers aan de discipline “Marathon”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
VAS: 6 Uren Noorderkempen voor Holemans- Van den Wyngaert
VAS: TRT zet Tienen weer op autosportkaart
VAS: 360′ van de Suikerstreek, nieuw op de kalender
VAS terugblik: Molen Classic