Home > #Hoofdnieuws > Vervisch-Comini in TCR Benelux in Zolder!

Vervisch-Comini in TCR Benelux in Zolder!

Volgend weekend is de TCR Benelux in Zolder aan zijn derde meeting van het seizoen toe en naast de 10 à 15 vaste wagens zien we opnieuw ook Comtouyou Racing aan de start verschijnen.

Het team van Jean-Michel Baert zet op de Limburgse omloop één Audi RS3 TCR in, voor onze landgenoot Fred Vervisch en voor de dubbele kampioen van de TCR International, Stefano Comini. De Zwitser is voorlopig derde in de tussenstand van de TCR International 2017 en Fred Vervisch 8ste, ondanks het feit dat de West-Vlaming de eerste twee meetings miste. Het duo mag rustig bij de favorieten gerekend worden.Vervisch rijdt dit weekend voor Audi in de 24 Uur van de Nürburgring.

Hoewel we komen testen in functie van de TCR International, willen we in Zolder uiteraard ook winnen”, aldus teameigenaar Baert.