Home > Circuit > In een notendop: GT Open, Fun Cup en Aston Brussels in 24 Uur van Spa

In een notendop: GT Open, Fun Cup en Aston Brussels in 24 Uur van Spa

In Spa was de winst in de eerste race van de Gt Open voor de Emil Frey Lexus van Albert Costa en Philipp Frommenwiller. Zij haalden het afgescheiden van Victor Bouveng-Fran Rueda (BMW M6) en Miguel Ramos-Mikkel Mac in een Spirit of Race Ferrari 488. Onze landgenoten Sam Dejonghe en Tim Verbergt werden in hun Aston Martin elfde.

Aston Martin Brussels is overigens niet toevallig in Spa, het Brusselse team bereidt er de 24 Uur van Spa voor, waar ze de Aston Martin V12 Vantage GT3 willen inzetten voor hoogst waarschijnlijk Sam Dejonghe en Tim Verbergt, samen met nog twee andere rijders in Pro-Am.

In Zandvoort was de eerste race van de VW Fun Cup voor de Comtoyou bolide van Denis Dupont en Matthieu Detry. De tweede race wordt morgenochtend verreden.

Foto: © BRC Letihon