Home > #Hoofdnieuws > Zege voor Sluys-Schouten en Van den Broeck-Voet in Supercar Challenge

Zege voor Sluys-Schouten en Van den Broeck-Voet in Supercar Challenge

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Op de Red Bull Ring wonnen Ward Sluys en Bas Schouten de tweede race van het weekend in de Supercar Challenge. Na een moeilijk weekend in hun JR Motorsport BMW M4, eindigde de Oostenrijkse uitstap dan toch nog zeer mooi voor Aalstenaar Sluys. De Nederlander Bob Herber (Porsche) werd tweede en Edward Grouwels (Porsche) mocht als derde mee naar het podium. De leider in het kampioenschap Roger Grouwels, pakte alsnog een ereplaats en de daaraan verbonden punten.

In de Supersport 1 divisie was de zege voor Kosta Kanaroglou in zijn Ginetta. De Sport divisie tot slot was wederom voor onze landgenoten van Traxx Racing Team, Chris Voet en Bart van den Broeck.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/EDFO_RB17_20170514-1110-_DFO5716-Supercar-Challenge-Red-Bull-Ring-2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]