Home > VAS > Rallysprint > Forfaits voor SR Monteberg

Forfaits voor SR Monteberg

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met nog enkele dagen te gaan voor de Short Rally van de Monteberg lopen de forfaits binnen/
Zo noteren we dat Andy Lefevere niet aan de start zal staan omdat de wagen niet klaar is. Ook Filip Pyck, de winnaar van verleden jaar, zal niet rijden en ook Nick Toorré moet het debuut van zijn Sierra Cosworth uistellen met motorproblemen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”