Home > #Hoofdnieuws > Eerste klanten VW Polo WRC is de deur uit

Eerste klanten VW Polo WRC is de deur uit

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het is de Oostenrijker Raimund Baumgartner die als eerste ter wereld als “klant” an de slag mag met een Polo R WRC wagen, dezelfde die eerder al in handen was Ogier en Latvala. Baumgartner is al sedert 1982 actief in de rally; is meervoudig Oostenrijks kampioen (13 keer!) en maakt geregeld een uitstapje op de Europese scene.

Met de Polo WRC gaat hij volgend weekend aan de slag in de Wechselland Rallye.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply