Home > Circuit > Verhiest opent met podium in Lotus Cup

Verhiest opent met podium in Lotus Cup

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Onlangs brachten we u het verhaal van Thierry Verhiest en de Lotus Cup Europe. De Oostendenaar slaagde er in om tijdens de Jim Clark Revival in Hockenheim het weekend af te sluiten met een podiumplaats in de tweede race.

Eerder realiseerde  hij in de kwalificaties een 4de startpositie. John Rasse, de andere Belg van het team Verhiest, lukte een 8ste gridplaats, maar ging in het eerste treffen van het weekend wel naar de 5de eindplaats, terwijl Verhiest strandde op een 7de plaats. Maar in de tweede race van het weekend nam Verhiest revanche met een mooie derde plaats (2de zelfs in de klasse V6). Rasse besloot als 6de.

De volgende afspraak voor de Lotus Cup Europe is op 6 en 7 mei op Brands Hatch.

 

(foto archief lotuscupeurope.com)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De eindejaarsround-up: Thierry Verhiest
Zolder 24: In een notendop: Het voorprogramma
Zolder 24: In een notendop: De eerste races
In een notendop: De kwalificaties in Zolder

Leave a Reply