Home > #Hoofdnieuws > Sauber in zee met Honda

Sauber in zee met Honda

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De deal tussen het Zwitserse Sauber F1 team en motorenleverancier Honda zou dus rond zijn voor 2018, hoewel natuurlijk in de F1 niets zeker is…
Dat betekent ook dat McLaren niet meer de exclusiviteit kan genieten van de Honda motoren. Het verbreken van die exclusiviteit was iets waar voormalig McLaren baas Ron Dennis  zich steeds tegen had verzet. Maar nieuwe bazen, nieuwe wetten en Bouillier had eerder aan het Duitse blad “Bild” al te verstaan gegeven dat McLaren zou zoeken naar een geschikte client. Dat stadium is dus nu bereikt!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?

Leave a Reply