Home > #Hoofdnieuws > Dominique Van Kerckhove ongenaakbaar in Haspengouwslalom

Dominique Van Kerckhove ongenaakbaar in Haspengouwslalom

In Landen was het VAS Regionale slalomkampioenschap toe aan zijn derde wedstrijd van het seizoen. En voor de derde keer op rij kregen we een andere winnaar. Op het parcours van 1500 meter lengte sloeg Dominique Van Kerckhove (VW Polo GT) de concurrentie murw met een tijd van 01:57:265 in de tweede van de vier reeksen. De rest van het veld was gelijk op achtervolgen aangewezen. Lange tijd leek Jelrik Suffeleers in de compacte Suzuki Capuccino met 01:59:796 op weg naar een uitstekende tweede plaats maar met een ultieme charge en 01:59:753 ging Jörgen Draelants (Mini Alora) nog voorbij voor…39/100ste!

Bart Lenaerts (Lotus Elise), de leider in de tussenstand, eindigde 4de. Uitstekende prestaties vielen er ook te noteren voor Nicols Herchuee, vijfde in de Mini Clubman, Jornt Suffeleers (§de algemeen op de Peugeot 106) en oudgediende Dirk Smets (Mini Alora), terug binnen de top 10. De Promotiechallenge was voor de jonge Waal Olivier Orby (VW Polo).

Binnen twee weken vervolgt het kampioenschap in Zonhoven.

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply