Home > #Hoofdnieuws > Spannende eerste kwalificatie in TCR Benelux, Opel nipt voor Audi

Spannende eerste kwalificatie in TCR Benelux, Opel nipt voor Audi

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De eerste kwalificaties van het seizoen 2017 van de TCR Benelux zijn achter de rug. In Spa was de Opel Astra TCR van DG Sport met het duo Homola-Caprasse de snelste, voor de ComeToYouRacing Audi RS3 van Comini-Van der Linde. De derde plek was voor de WRT Golf GTi Vernay-Huff, voor de beide Seat van Delahaye Racing. Met vier merken in de top 5 kunnen de organisatoren alvast tevreden zijn. Het RACB National Team duo Dejonghe-Dupont (WRT SEAT) moest vrede nemen met een 10de plek, net achter de beide talentenduo’s van de Nederlandse federatie KNAF, met name Morien-Van Oord en Meijer-Sieljes, beide in een Audi van Bas Koeten. Het duo Van Laere-Piessens was de beste in de Clio Cup Benelux. De startgrid is bepalend voor de lange wedstrijd die later vandaag wordt afgewerkt. De sprintwedstrijden worden morgenochtend en morgennamiddag ‘rond’ de Belcar-wedstrijd gereden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/04/18083581_10210515963987870_1703786897_o.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply