Home > Circuit > In een notendop: TCR Benelux, Belcar en Blancpain

In een notendop: TCR Benelux, Belcar en Blancpain

In Monza ging de snelste tijd in de tweede vrije sessie naar SMP Racing Ferrari #72, voor M Sport Bentley #7 en AF Corse #50.

In Spa was de pole voor de eerste Belcar race van het seizoen dan weer voor de Deldiche Norma, voor de merkgenoten van DVB Racing en McDonalds. In Gt was de pole voor de Porsche van MExT en in toerisme ging de eerste startplaats naar de Compareer BMW van onder meer Steve Vanbellingen.

De zege in de kwalificatiewedstrijd van de TCR Benelux ging naar de broers Mondron in hun Delahaye Seat, voor de beide Boutsen Ginion Honda Civic van LĂ©meret-Coronel en Lessennes-Guibbert. De winst bij de Clio’s was voor het duo Uyttendaele-Eyckmans. Morgen staan de eerste sprintraces op het programma.

Leave a Reply