Home > Circuit > De Wilde rijdt ook laatste F4-race op Nogaro uit, Cordeel valt opnieuw uit

De Wilde rijdt ook laatste F4-race op Nogaro uit, Cordeel valt opnieuw uit

Ugo De Wilde heeft ook de laatste race van zijn eerste Formule 4-weekend zonder problemen afgewerkt. Onze 14-jarige landgenoot werd in de laatste race van het openingsweekend in Nogaro vijftiende, nadat hij in de eerdere races als dertiende en veertiende aan de finish was gekomen. Amaury Cordeel kende een passend einde voor een dramatisch verlopen weekend: nadat hij in de eerste race al uitviel door een botsing met Florian Venturi en in de tweede race als zestiende en laatste finishte, kon hij ook in de laatste race niet aan de finish komen. Hij maakte een fout en beschadigde daarbij zijn wagen zodanig dat hij moest opgeven.

De laatste race werd gewonnen door Victor Martins, die ook de eerste race had gewonnen. Pierre-Alexandre Jean werd tweede, terwijl Florian Venturi met een derde plek een positieve afsluiter van zijn weekend kende. Martins is op dit moment met 51 punten ook leider in het kampioenschap, gevolgd door Jean (42 punten) en Charles Milesi (39 punten). De Wilde en Cordeel moeten allebei nog hun eerste punten scoren en staan na het eerste weekend respectievelijk vijftiende en zestiende in de stand.

De volgende races in het Franse F4-kampioenschap vinden over twee weken plaats op Monza.

You may also like
In een notendop: F3 en F4
RNT: Exit De Pauw in 2019?
F4: Sten Van Der Henst de nieuwste telg in Franse eenzitters
In een notendop: Indycar-Rockingham-F4

Leave a Reply