Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: Indy en Nascar met video

In een notendop: Indy en Nascar met video

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=46oeDgNLG0E” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In Long Beach heeft James Hinchcliffe de tweede race van de Indy gewonnen, voor S├ębastien Bourdais en Josef Newgaarden. Simon Pagenaud werd vijfde. S├ębastien Bourdais blijft leider in de tussenstand van het kampioenschap. Op de omloop van Forth Worth was de zege in NASCAR voor Jimmie Johnson voor Kyle Larson en Joey Logano.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=DaWpQLzbj5g” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply