Home > #Hoofdnieuws > Toyota blikt vooruit op start WEC – video

Toyota blikt vooruit op start WEC – video

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=IUO3gxVpEdo” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Komende zondag start het WEC, het WK Uithouding om de Britse omloop van Silverstone. Om u alvast even op te warmen en wat meer inzicht te geven in de complexe technologie van de hybride LMP1’s, blikt Toyota in woord en beeld vooruit op de start van het wereldkampioenschap, dat al aan zijn zesde seizoen toe is. Bij Toyota zien we dit weekend het debuut van José Maria Lopez, de meervoudige wereldkampioen toerwagens.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=wVCDvGsrtMI” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply