Home > Circuit > Succes Belgian ASAF Karting Series duurt voort

Succes Belgian ASAF Karting Series duurt voort

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Belgian ASAF Karting Series bevestigden met bijna 100 piloten op het prachtige circuit van de Karting des Fagnes van Mariembourg het succes van deze competitie, gesuperviseerd door de ASAF, in het landschap van de Belgische Karting. Ook al staan de EERP 250- en X30 Super klasse niet op het programma dit seizoen, toch zorgden de verschillende formules van de bekende en populaire Challenge X30 voor een goed gevuld dagprogramma.

Corentin Collignon (foto) maakte het verschil in de X30 Senior, David Jacobs domineerde de X30 Master, Olivier Palmaers won de X30 Super Shifter en Corentin Grégoire de X30 Shifter. Bij de jongere deelnemers werd de dagwinnaar van de X30 Junior Elie Goldstein, Alessandro Tudisca won met overschot de X30 Cadet terwijl voor Victor Louis het in de categorie Mini de perfecte dag werd!

De volgende afspraak van de Belgian ASAF Karting Series vindt plaats op zondag 14 mei 2017 in Ostricourt in de Hauts-de-France.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
FIA Karting: Thibaut Ramaekers wint in Valencia en is klaar voor het Europese kampioenschap CIK-FIA
FIA Karting: Rocco Coronel Nederlandse vertegenwoordiger in FIA Karting Academy Trophy 2023
In een notendop: karting
In een notendop: GT World, karting en BGDC

Leave a Reply