Home > #Hoofdnieuws > Belgian Audi – VW Club wordt Motion

Belgian Audi – VW Club wordt Motion

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De structuur van de Belgian VW Club en de Belgian Audi Club evolueert en verandert van naam. Nu praten we over MOTION. MOTION verenigt onder één noemer alle sportieve activiteiten van de zeven merken van de Volkswagen- groep. Naast de Belgian Audi Club en de Belgian VW Club, waarvoor niets zal veranderen, zal MOTION – in samenwerking met de Belgische verantwoordelijken van die merken – het beheer van de sportieve activiteiten van SEAT, ŠKODA, Porsche, Bentley en Lamborghini beheren. Invoerder D’Ieteren doet een beroep op die externe cel omwille van hun ervaring en de kennis van de autosport, om juist die sportieve implicatie van de zeven merken te beheren. Dat laat toe om onder meer de contacten te centraliseren, zowel bij D’Ieteren als wat betreft de federaties, de pers, de partners, de lokale clubs…

Het spreekt voor zich dat SEAT, ŠKODA, Volkswagen, Audi, Porsche, Bentley en Lamborghini merken zijn die zich totaal anders positioneren. Ze hebben echter een sportieve erfenis gemeen, ze beschikken over sportieve wagens en een competitieprogramma. MOTION zal dus al die activiteiten centraliseren en dat onder de koepel van één en dezelfde organisatie, wat het volledige beheer ook zal optimaliseren.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC 2023: Jos Verstappen en Renaud Jamoul met Skoda
Arctic rally: plezier op ijs en sneeuw, met onder meer ex-F1-winnaar Heikki Kovalainen
Industrie: ontworpen voor het West-Duitse leger, de Volkswagen 181
Corona-verhalen: terreinwagen vermomd als van, de T3 Syncro

Leave a Reply