Home > Circuit > Kumpen gezicht van l’Oreal

Kumpen gezicht van l’Oreal

Drie topatleten, Tom Boon (Hockey), Anthony Kumpen en Cédric Dumont (extreme sports) worden het gezicht van een nieuw gamma mannenproducten van l’Oréal, het Invincible Sport-gamma. Invincible Sport is een gamma dat zich in het bijzonder richt tot sportieve mannen. Het is uiteraard niet de eerste maal dat Kumpen zijn rol als autosportambassadeur goed speelt, want het spreekt voor zich dat met dergelijke campagne onze sport een veel groter publiek bereikt dan vaak het geval is. De Limburger, die dit weekend aan zijn Europese Nascar-campagne begint, heeft zeker de slogan van het Franse merk in het achterhoofd: “Want ik ben het waard…”

You may also like
Nascar Euro: Amerikaanse voor PK Carsport
Ook in beroep vier jaar voor Kumpen
Kumpen ook in 25 Uur VW Fun Cup
Kumpen 16de bij Nascar road course debuut

Leave a Reply