Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… Koen Wauters

2017 voor… Koen Wauters

Koen Wauters… Hij moet zowat de meest bekende Vlaming zijn, maar op een circuit is hij geen BV meer, maar al heel lang een volwaardige piloot. Vorig jaar was hij één van de uithangborden van de Porsche Cup Benelux, maar dit seizoen lijkt de drukke agenda van Koen Wauters het racen even in een lagere versnelling te zetten.

Koen, wat zijn de plannen voor 2017?

“Ik ga in 2017 geen Porsche Challenge Benelux doen omdat mijn andere activiteiten een beetje de bovenhand nemen. Ik doe heel veel werk voor Tv en er is Clouseau 30, de verjaardag van onze groep. Daardoor raakt het racen een beetje op de achtergrond, maar desondanks doe ik toch drie races van de Belcar Endurance, met een Porsche van MExT Racing. Kris zal daar ook van de partij zijn. Echter ik zet geen punt achter mijn loopbaan op circuit, want ik werk nu al aan het seizoen 2018… Racen is dus nog niet afgelopen voor me.”

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen

Leave a Reply