Home > VAS > Slalom > Beeld en geluid uit de Slalom van Oostende

Beeld en geluid uit de Slalom van Oostende

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Slalom rijden is een stiel op zich. Een gemiddelde van 50 km/u lijkt niet veel, maar als dat moet gehaald worden tussen dorpels, naderhekkens en paaltjes… dan gaat dat opeens redelijk snel. De volgende filmpjes, opgediept van internet, illustreren mooi hoe het er aan toe ging tijdens de afgelopen Slalom van Oostende:
(de filmpjes zijn op YouTube te vinden onder Domish1988)

 

[/et_pb_text][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://youtu.be/t1BpUsbzh8Y” image_src=”//i.ytimg.com/vi/t1BpUsbzh8Y/hqdefault.jpg” /][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://youtu.be/QHvIxFchjtE” image_src=”//i.ytimg.com/vi/QHvIxFchjtE/hqdefault.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply