Home > Rally > BRC > Mooi programma voor Kronos Porsche Centre

Mooi programma voor Kronos Porsche Centre

Belcar, rally en een race in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, dat is het programma van Kronos Porsche Centre in 2017. De bekende Porsche concessiehouder opteert dus voor een gemengd programma,

“Iedereen weet hoezeer Kronos Porsche Centre gehecht is aan de competitie”, vertelt afgevaardigd bestuurder Thierry Van Dalen in een persbericht. “Autosport zit in ons DNA, en we zijn er van overtuigd dat het succes van onze concessie ook voortkomt uit een methodische aanpak en de zoektocht naar steeds betere prestaties. Een aanpak die we in het racen hebben ontwikkeld. We zijn dan ook heel blij dat we voor de 20ste verjaardag van Kronos Porsche Centre een gevarieerd en hoogstaand sportief programma hebben kunnen samenstellen.”

In het jaar dat het haar 20ste verjaardag viert zal Kronos Porsche Centre heel actief zijn op het sportieve vlak. Naast het inschrijven van een 911 Cup voor Didier Van Dalen voor de wedstrijd van Spa van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux is de concessie ook vertegenwoordigd in de rallysport, met Fred Bouvy. Samen met de Brusselaar is Kronos Porsche Centre ook actief in het Belcar Endurance Championship. Frédéric Bouvy, Damien Coens en Didier Van Dalen zullen tijdens de vijf wedstrijden van het kampioenschap – waaronder de 24 Uur van Zolder – een Porsche 991 Cup besturen

Leave a Reply