Home > #Hoofdnieuws > Belgen sterk in kwalificaties 24 Uur van Silverstone

Belgen sterk in kwalificaties 24 Uur van Silverstone

De Monlau SEAT Leon TCR V2 DSG van onze landgenoot Jurgen Smet, Jose Manuel Perez Aicart, Alba Cano Ramirez en Alvaro Bajo start op pole voor de 24 Uur van Silverstone. Sven Van Laere raakte niet verder dan de 4de plek in de klasse en 15de algemeen nadat het team problemen met het differentieel van de Ginetta kende. QSR pakte de pole in de klasse Cup1, voor de auto van JJ Motorsport. Knap werk dus van de Belgische teams en rijders.

Morgen is er van 11.30 tot 12.00 uur een warm-up, de race begint om 16.00 uur (alle tijden lokale tijd in Groot-Brittanniƫ). Er is live-streaming in HD-kwaliteit met commentaar van Radiolemans.com op de website van de serie.

Leave a Reply