Home > #Hoofdnieuws > Defourny snelst in Nurburgring tests

Defourny snelst in Nurburgring tests

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Max Defourny zette met de R-ace GP bolide de beste tijd op de openingsdag van de collectieve tests voor de Formula Renault Eurocup op de N├╝rburgring. Met een rondje van 1:55.029 bleef hij voor aan Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) en Will Palmer (R-ace GP). Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) liet in de ochtend de snelste chrono noteren, een ochtendsessie waarin Defourny besloot als vijfde.

“Het team gaat verder op de altijd aanwezige sterke prestaties van vorig jaar. Deze winter hadden ze de tijd om hun inspanningen nog verder kracht bij te zetten en ook de rijders zijn zoveel sterker geworden. We waren in de vorige tests misschien niet altijd de snelsten, maar we hebben de tijd genomen om alles goed te doen, en nu gaat het steeds beter en beter. We moeten er nu voor zorgen dat we voor Monza, de eerste race, we nog sterker voor de dag komen. Ik vat dit seizoen aan zonder de minste druk. Ik weet dat er dingen van mij worden verwacht, maar ik ga toch proberen mij zo goed mogelijk te concentreren op het doen van mijn job, en dan zien we wel wat er gebeurt”, vertelde Max Defourny.

 

(foto: renault)

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/ochtend.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/namiddag.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
2WD Trophy: kampioen Bruno De Wilde met Clio in 2023
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Esports: Renault lanceert eerste esports evenement

Leave a Reply