Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… Niels Lagrange

2017 voor… Niels Lagrange

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hij was enkele jaren minder prominent aanwezig op de circuits, maar sinds vorig jaar is hij goed en wel terug: Niels Lagrange. Ooit één van de jongste rijders in een GT3-wagen, heeft de Limburger de draad van de racerij weer opgepakt en hij zal dit seizoen vooral internationaal aan het werk gaan.

Niels, hoe ziet je seizoen 2017 er uit?

“Ik neem deel aan de Super Trofeo Lamborghini, een merkencompetitie met de Huracan LP 620-2 Super Trofeo, meteen ook de snelste merkencompetitie ter wereld. Ik zal de wagen van Leipert Motorsport, een zeer ervaren team, delen met een andere Belg, Pieter Vanneste. We kennen elkaar uit de BMW M235i competitie en vonden een akkoord om de wagen te delen. Pieter is een toffe kerel en ik denk dat we een fijn seizoen tegemoet gaan. De Super Trofeo Lamborghini rijdt in heel de wereld en wie ons aan het werk wil zien, moet erbij zijn tijdens de 24 Uur van Spa, einde juli. Dan racen wij in de Ardennen voor de legendarische 24-uursrace voor de GT3-wagens. Maar, opgepast, ik zal ook de 24 uur van Zolder rijden. Hoe dan ook, ik zal er in Zolder ook bij zijn, het is en blijft de mooiste wedstrijd van het seizoen in onze regio.”

Niels, wat is je autosportdroom?

Wel, ik denk de 24 Uur van Daytona, dat is echt een race die me aanspreekt. Natuurlijk zijn er ook races zoals Le Mans, die iedere piloot wil doen, maar voor mij, geef me maar Daytona.

Foto’s: Facebook Lagrange en Leipert Motorsport

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/16107380_1348203275203222_7382663382053563386_o.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply