Home > Rally > ERC > Mooi veld voor ERC

Mooi veld voor ERC

De organisatoren van het ERC verwachten niet minder dan 28 R5 aan de start van de rally van de Azoren, de eerste proef van het seizoen, die volgend weekend wordt gehouden. Daarnaast staan er ook 19 junioren aan de start, met een totale startlijst van 56 bolides. Alexey Lukyanuk en Kajetan Kajetanowicz zijn weer van de partij met een Ford Fiesta R5 en de Peugeot Rally Academy doet het met Pepe Lopez en José Suarez.

Kalender
30 Maart-1 April: Azores Airlines Rallye (Portugal, gravel)
4-6 Mei: Rally Islas Canarias (Spain, asphalt)
3-5 Augustus: Rally Rzeszow (Poland, asphalt)
25-27 Augustus: Barum Czech Rally Zlín (Czech Republic, asphalt)
15-17 September: Rally di Roma Capitale (Italy, asphalt)
6-8 Oktober: Rally Liepāja (Latvia, gravel)

Leave a Reply