Home > Circuit > TCR International klaar voor de start

TCR International klaar voor de start

Over goed een week start de TCR International Series aan zijn derde volledige seizoen. Het kampioenschap van ex-WTCC promotor Marcello Lotti groeit nog steeds en onder meer Audi en KIA vervoegen dit seizoen de rangen van de internationale toerwagenserie.

Het is nog even wachten op de volledige startgrid van meer dan 20 wagens en meer precies tot begin mei in Francorchamps, ter gelegenheid van de Belgische manche van het WEC. Volgend weekend starten 16 deelnemers aan hun seizoen in Georgië, op Rustavi International Motopark. De deelnemerslijst vindt u hier.

Bij de deelnemers zien we ook één Belg, met name Pierre-Yves Corthals, een oudgediende van het ETCC en WTCC. Corthals start in een Opel Astra TCR van DG Sport Compétition, het team uit Theux bij Luik. Corthals heeft Mato Homola als teamgenoot.

Uiteraard zien we ook de Belgische teams WRT en Cometoyou Racing, respectievelijk met Volkswagen en Audi.

Leave a Reply