Home > #Hoofdnieuws > TAC Tielt zonder Kris Princen?

TAC Tielt zonder Kris Princen?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na de onfortuinlijke sortie in Spa wordt bij BMA de balans opgemaakt.

“Ik liep een gebroken rib op. Peter heeft een gekneusde schouder en de wagen is zwaar beschadigd. Op dit moment is het onmogelijk om te voorspellen wat er de komende weken zal gebeuren. Zullen we aan de start staan van de TAC Rally? Ik hoop het, maar dan moeten de dokters wel het licht op groen zetten, moet mijn copiloot weer genezen zijn en moet de auto compleet hersteld zijn. Wait and see…” liet Kris Princen weten.

Het zou kunnen betekenen dat Vincent Verschueren zich met een nieuw goed resultaat in Tielt, zou kunnen losmaken in het kampioenschap. En met een scoreloze Spa Rally, en desgevallende een forfait voor Tielt, moet er door Kris Princen gescoord worden in elke andere manche van het BK om de titelhoop nog ergens levendig te houden. Betekent de crash in Spa, na een tegenvallend seizoen 2016, opnieuw het einde van de titelkansen voor Kris Princen?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply