Home > Circuit > Sven Van Laere in Clio Cup Benelux

Sven Van Laere in Clio Cup Benelux

Bas Koeten Racing bevestigt dat zij deel zal nemen aan de Renault Clio Cup Benelux, naast de recentelijk bekend gemaakte deelname van enkele potentiële hoofdrolspelers in TCR Benelux. Zoals
inmiddels bekend rijdt de Renault Clio Cup Benelux voortaan samen met TCR Benelux, maar behoudt haar eigen klassementen en specifieke podiums. Het team uit het Nederlandse Westwoud laat in de “race in de race” een Clio Cupversie rijden voor de Belg Sven Van Laere en een nog bekend te maken mede-coureur. Sven Van Laere is geen onbekende bij Bas Koeten Racing. Hij kwam vorig jaar in Belcar voor hen uit in een Wolf Sportcars. Ook deed hij ervaring op in de Porsche Cup en maakte in het toenmalige BRCC-kampioenschap al kennis met de voorwielaangedreven SEAT.

Leave a Reply