Home > Circuit > Nieuw Belgisch team in TCR International met kampioen Comini

Nieuw Belgisch team in TCR International met kampioen Comini

Opvallend nieuws vandaag via een persbericht, een gloednieuwe Belgische formatie, Comtoyou Racing, neemt in 2017 met een Audi RS 3 LMS deel aan de TCR International Series. Aan het stuur niemand minder dan de dubbele én regerende kampioen, de Zwitser Stefano Comini!

Het seizoen 2017 van de TCR International Series begint op 1 en 2 april op de Georgische omloop Rustavi International Motopark. Aan de deelnemerslijst werd in extremis nog een naam toegevoegd, en niet van de minste! Stefano Comini, kampioen van de eerste twee seizoenen van de TCR International Series, zal zijn titel verdedigen met de #1 Audi RS 3 LMS van het Belgisch Comtoyou Racing.

Na het wat vreemde vertrek van François Verbist, waarover de betrokken partijen in alle talen zwijgen, “was François Verbist beschikbaar om het team te organiseren, zowel op logistiek als op technisch vlak“, vertelt teamdirecteur Jean-Michel Baert, zelf amateurrijder in de VW Fun Cup. “Dit project werd in minder dan een week tijd op poten gezet! Audi Sport Customer Racing wou een Audi RS 3 LMS laten rijden in de TCR International Series, en omdat ik met onze Audi R8 LMS al een hele tijd klant bij hen ben hebben ze me gecontacteerd. We hebben met Stefano aan het stuur een eersteklas rijder in huis hebben. Het is een gigantische uitdaging, maar we gaan resoluut voor de titel!
 

Leave a Reply