Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… de VW Fun Cup

2017 voor… de VW Fun Cup

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Onze derde serie in de rij, is er ook ééntje met identieke wagens, de VW Fun Cup. De serie kent al jaren een succes en is de afgelopen seizoenen, onder meer dank zij het intensieve werk van Vanessa Bouchat aan een heropleving toe.

Waar staat u vandaag, op enkele weken van de start van het circuitseizoen met uw serie of kampioenschap?

“Minder dan een maand voor de aftrap van de European VW Fun Cup in Francorchamps (op 1 en 2 april), heeft Kronos Events de inschrijvingen voor het volledige seizoen 2017 afgesloten. En de nieuwe jaargang is veelbelovend! Niet minder dan 27 teams hebben zich immers aangemeld voor het volledige kampioenschap. De vaste waarden blijven trouw aan de VW Fun Cup, een bewijs van het succes die de formule blijft kennen. Het gaat dus goed met de VW Fun Cup. In de wetenschap dat verschillende teams ons zullen vervoegen op basis van een deelname per race, kunnen we mikken op een startgrid van gemiddeld veertig wagens. Met Spa-Francorchamps, Dijon, Zandvoort, Mettet, Adria en Zolder bieden we zes verschillende circuits aan, evenveel uitdagingen dus voor de deelnemers. Zonder natuurlijk de 20ste editie van de 25 Hours VW Fun Cup te vergeten op 8 en 9 juli, waar meer dan 120 wagens aan de start worden verwacht!”

Wat zijn de ambities voor 2017 en zelfs de komende jaren?

“Onze doelstelling blijft identiek: onze deelnemers tevreden stellen met autosport, uiteraard, maar ook in een ontspannen sfeer waar fun het sleutelwoord is. De VW Fun Cup, dat is meer dan racen, het is vooral een prachtige sfeer. Net als het volledige team van Kronos Events en alle deelnemers kan ik niet wachten op het begin van het seizoen op 1 en 2 april in Spa-Francorchamps.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/AwardsNightFunCup2016_001.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/023.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/002.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/006.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply