Home > #Hoofdnieuws > Cadillac podium in Sebring

Cadillac podium in Sebring

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het was de Wayne Taylor Racing Cadillac met Rick Taylor, broer Jordan Taylor, Jeff Gordon en Max Angelelli die de 12-uurs race van Sebring op hun naam schreven. Ze eindigden voor de Action Express Mustang Cadillacvan Barbosa, Fittipaldi en Albaquerque. De Action Express Whelen Cadillac van Cameron, Curren en Conway eindigde derde en maakte er een door Cadillac gedomineerde race van. Laurens Vanthoor, op de Porsche 911 RSR met Lietz en Estre eindigde 14de (8ste in de klasse). Marc Goossens, met Renger Van de Zande en Rene Rast op de Multilatic Riley, haalde het einde niet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede

Leave a Reply