Home > Circuit > Made in the USA: Nascar en Indycar kort

Made in the USA: Nascar en Indycar kort

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/images.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In Las Vegas won Martin Truex Jr (Toyota) de Nascar Sprint Cup race. Hij ging met nog twee rondes te gaan voorbij poleman en leider Brad Keselowski (Ford) die een mechanisch probleem had. Kyle Larson en Chase Elliot (Chevrolet) volgden. Na de race was er een incident tussen Kyle Busch en Joey Logano. Dat wordt nog onderzocht en sancties zijn niet uitgesloten.

In St-Petersburg, Florida, stuntte Sebastien Bourdais. Hij stuurde zijn Dallara-Honda naar de zege vanuit de dieptes van het klassement, nadat hij ten prooi viel aan problemen in de kwalificaties. Van laatste naar eerste dus. Het werd helemaal een Franse dag want Simon Pagenaud (Dallara-Chevy) volgde op de 2de plaats. Scott Dixon (Dallara-Honda) vervolledigde het podium. Nu gaat het naar de andere kant van het land: op 9 april is er de GP van Long Beach in Californië.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
WRC 2023: Ogier in Mexico, Gap weer klaar voor Monte-Carlo
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
Dakar 2023: Loeb voor zijn zesde, Al-Attiyah op weg naar zege

Leave a Reply