Home > #Hoofdnieuws > Formule 2 ook van start gegaan

Formule 2 ook van start gegaan

In de bekende eenzitterklasses valt er in afwachting van het nieuwe seizoen nog steeds weinig te melden, behalve uit de Formule 2. Het belangrijkste nieuws is waarschijnlijk de naamsverandering: vorige week werd namelijk bekendgemaakt dat de GP2 vanaf dit seizoen Formule 2 zal gaan heten. Verder heeft de Nederlander Nyck de Vries bij Rapax een zitje gevonden in deze klasse. De Vries is net zoals onze landgenoot Stoffel Vandoorne al jaren lid van het opleidingsteam van McLaren. Tot slot begonnen vandaag (maandag) de eerste testsessies van het nieuwe F2-seizoen. Nobuharu Matsushita (ART), in 2015 nog teamgenoot van Stoffel Vandoorne in deze klasse, was op het circuit van Barcelona de snelste man van de eerste dag.

(Sam Varewijck)

 

Leave a Reply